EQfit (KIDSS) Academy heeft trajecten en opleidingen ontwikkeld speciaal voor leerkrachten. Op deze manier kan de EQfit Academy methode intern op school ingezet worden en is er altijd een EQfit Academy gedragstrainer op de school aanwezig. Wij hebben binnen het onderwijs verschillende projecten lopen waaronder bovengenoemde: “Wij willen een EQfit Academy School worden!” maar ook bijvoorbeeld ons 10-weekse project voor zowel leerkrachten als leerlingen. Wil je meer informatie of een pilot inboeken? Neem dan contact met ons op.

We werken op verschillende scholen in het primair, voortgezet en middelbaar/hoger onderwijs en ondersteunen klassen die dit kunnen gebruiken. Als voorbereiding op een goede doorstroom of wanneer een klas moeite heeft om een groep te worden. Ook richten wij ons op een gezonde samenwerking tussen school, ouders en eventueel Jeugdzorg. Er zijn dus verschillende mogelijkheden om EQfit KIDSS in te zetten.

Voorbeeld uit de praktijk:

EQfit KIDSS staat voor Krachtiger In De School/Sport Staan!

Doelen van kinderen die tijdens de EQfit KIDSS training naar voren komen zijn:

  • Minder zenuwachtig zijn voor toetsmomenten of belangrijke wedstrijden
  • Meer rust voelen
  • Zekerder zijn van zichzelf
  • Beter worden in sport
  • Zich beter kunnen concentreren
  • Minder gauw boos worden
  • Zich minder aantrekken van wat anderen er van vinden
  • Veiliger voelen in de klas

Kennen jullie Kleine grote denkers al? Winnaars van de Publieksprijs op het NOT? Filosofie in het onderwijs.

“Onderwijs is te veel gericht op leren weten en te weinig op leren denken.”

“Kleine Grote Denkers maakt je burgerschapsonderwijs compleet.”

https://www.kleinegrotedenkers.nl