We werken op verschillende scholen en ondersteunen klassen en leraren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarnaast hebben wij onze 5- en 10- weekse trajecten voor klassen waarin de kinderen mooie tools krijgen voor de toekomst!

Als voorbereiding op het voortgezet onderwijs of als een klas moeite heeft om een groep te worden. Samenwerkingen tussen school en ouders of Jeugdzorg en school. Er zijn verschillende mogelijkheden waarin je EQfit KIDSS in kunt zetten.

We hebben ook trajecten en opleidingen voor leerkrachten. Op deze manier kan de methode intern op school ingezet worden en is er een EQfit gedragstrainer intern op de school aanwezig. Klik hier voor informatie over de opleiding.

Voorbeeld uit de praktijk:

EQfit KIDSS staat voor Krachtiger In De School/Sport Staan!

Doelen van kinderen die tijdens de EQfit KIDSS training naar voren komen zijn:

  • Minder zenuwachtig zijn voor toetsmomenten of belangrijke wedstrijden
  • Meer rust voelen
  • Zekerder zijn van zichzelf
  • Beter worden in sport
  • Zich beter kunnen concentreren
  • Minder gauw boos worden
  • Zich minder aantrekken van wat anderen er van vinden
  • Veiliger voelen in de klas