Elk jaar organiseren wij verschillende evenementen voor jongeren en kinderen en ouders. Hierin leren ze veel over zichzelf en elkaar. Ze leren belangrijke dingen voor de toekomst als het gaat om emoties en gedrag en ze nemen onvergetelijke herinneringen mee!

Als ouder, leraar of trainer wil je kinderen graag goede eigenschappen meegeven, want ze hebben het hard nodig in deze maatschappij. ZYIM en EQfit willen dat ook. Het is onze missie. Een ideale combinatie van beweging, motivatie, personalisatie en coaching, zodat kinderen met veel zelfvertrouwen de toekomst ingaan en genieten van de weg richting hun doelen. Wist je dat wij ook onze eigen EQfit KIDSS Camps hebben en ouder en kind weekenden organiseren?

Van 8 augustus tot 12 augustus is het EQfit Summer Camp van 7 tot 11 jaar. Van 15 tot 19 augustus is het EQfit Summercamp van 12 tot 17 jaar. Dit jaar zitten we op Landal Beach Resort Ooghduyne! Kosten zijn inclusief eten, overnachtingen en trainingen €549,- . Wil jij jouw kind of kinderen opgeven? Dan kan dat hier!

– Meer zelfvertrouwen
– Een sterke EQ basis
– Leren omgaan met emoties
– Bewust met elkaar leren omgaan
– Beter leren communiceren
– Rustiger voelen/zijn
– Zichzelf leren kennen
– Concentratie en focus vergroting
– Genieten op een mooie locatie
– Social mediatraining

De EQfit KIDSS Camps worden georganiseerd op een geweldige locatie in Nederland. Sport, spel en veel lol en plezier!

Wij nemen op elk Camp graag 2 kinderen mee die het hard nodig hebben maar door omstandigheden niet mee kunnen. Weet jij 1 of 2 kids? Laat het ons weten!

Een week waarin kinderen niet alleen plezier beleven maar ook belangrijke dingen leren voor de toekomst! Het wordt tijd dat we meer aandacht gaan besteden aan een sterke EQ basis voor later.
Hierdoor openen wij ook onze EQfit Academy Zaterdagschool vanaf januari 2022!

EQfit Academy Zaterdagschool

Helaas krijgen onze kinderen niet alles mee op school. Vandaar dat wij er een verandering in willen maken vanaf januari 2022. Topics die onder andere aan bod komen:

  • Ondernemen
  • Gevoel en Emotie
  • Belang van bewegen
  • Voeding
  • Kennis over het lichaam
  • Verbinding met anderen
  • Mentale gezondheid
  • Creativiteit
  • En nog veel meer!

Opgeven kan hier:

https://www.survio.com/survey/d/EQfitacademyzaterdagschool

Leeftijd is van 11 tot 17 jaar.

Vanaf januari één zaterdag per maand van 11:00 tot 14:00.